Računajte na nas!

Bez obzira na to da li tek otvarate firmu, ili vam je potrebna pomoć pri modernizaciji poslovanja, ili konsultacije – možemo da vam pomognemo u postavljanju i realizaciji finansijske i administrativne strategije, kako bi vam olakšali i pojednostavili svakodnevno poslovanje.

Ako ste preduzetnik, startap, privredno društvo, d.o.o. akcionarsko društvo, ili firma sa međunarodnim poslovanjem – razumemo izazove sa kojima se suočavate i imamo iskustva u njihovom prevazilaženju!

Posvetićemo vam vreme i potruditi se da u potpunosti razumemo vaš način poslovanja – ne samo finansije – i predložiti potpuno jedinstven pristup rešenjima, prilagođen u potpunosti vašim potrebama.

NAŠA MISIJA

NAŠA MISIJA

Naša misija je jednostavna: stremimo da svi naši klijenti jasno i nedvosmisleno znaju da smo pozitivno uticali na postizanje njihovih ciljeva i ostvarivanje ideja. Dajemo sve od sebe da negujemo dobru poslovnu praksu i međuljudske odnose, i da svakom zadatkom pristupimo revnosno i efikasno, kao da je prvi i poslednji.

NAŠA VIZIJA

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo potpuna i sveobuhvatna podrška za svaki aspekt poslovanja naših klijenata, od finansijske, preko administrativne, do kadrovske, pravne i IT – jedno rešenje za sve vaše probleme!

NAŠA ISTORIJA

NAŠA ISTORIJA

Od osnivanja, 2008. godine, radili smo na oblikovanju jednog posebnog pristupa poslovanju, sveobuhvatnom i detaljnom,  koje bi u budućnosti bilo standard, za naše zaposlene, kao i klijente.

Pored internog stručnog kadra knjigovođa i računovođa, naš poslovni tim čini i veliki broj spoljnih stručnih saradnika (pravnici, poreski i bankarski stručnjaci itd.).

Znajući da je svako preduzeće specifično, svoje poslovanje prilagođavamo Vašim potrebama.

Obezbeđujemo stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, zavoda, preduzetnika ili društva. Sarađujemo sa privrednim subjektima i preduzetnicima različitih delatnostiSvojim iskustvom, znanjem, primenom savremene informacione tehnologije i profesionalizmom garantujemo uslugu na najvišem nivou.

Ko je sve započeo?

100%

Stručno

94%

Prilagođeno vama

100%

Poverljivo

Upoznajmo se