Euroračunovodstvo kao edukativni partner AIESEC – FON

Euroračunovodstvo nastupa kao edukativni partner na predstojećem projektu Empotrant! u organizaciji AIESEC-a.

 

Euroračunovodstvo nastupa kao edukativni partner na predstojećem projektu Empotrant! u organizaciji AIESEC-a.

 

E-mportant je projekat koji se bavi preduzetništvom, pripremom i edukacijom mladih o započinjanju sopstvenog biznisa u Srbiji. Ideja sa kojom je projekat pokrenut jeste da se kroz četvorodnevni seminar mladima predstave prednosti započinjanja biznisa, kao i da ih upoznamo sa svim osnovnim procedurama prilikom pokretanja poslovanja. Poslovne sfere koje će ove godine projekat pokriti su socialni biznis, e-poslovanje, agrobiznis i uslužne delatnosti.

Učesnicima seminara biće na raspolaganje stavljena stručna pomoć, kao i znanja eksperata o finansijskim, pravnim, strateškim i marketinškim segnemtima pokretanja svog biznisa. Predavači na projektu su iz oblasti preduzetništva, kao i stručni savetnici u ovim oblastima, uspešni preduzetnici koji vode svoja poslovanja, asistenti Fakulteta organizacionih nauka, kao i stru;njaci iy dr\avnih institucija i nevladinih organiyacija koje se bave ovom temom. Najbolji tim će biti nagrađen, kao i najproaktivniji delegate koga će AIESEC nagraditi stručnom praksom.

Seminar se realizuje u periodu od 9. do 11. aprila u prostorijama Opštine Vračar, gde će delegati imati priliku da se podrobnije informišu i edukuju na temu Start up-a. Projekat će pokriti sve aspekte poslovanja od ideje do realizacije i širenja biznisa. Poslednji dan je dan mentorstva kada će kompanije analizirati ideje delegata i sugerisati šta treba unaprediti, korigovati, kao i šta je dobro, a sta ne. Svečano zatvaranje će takođe biti održano na Fakultetu organizacionih nauka, gde će delegati dobiti sertifikate i imati priliku da prisustvuju Company Day-u u holu fakulteta.

http://www.aiesec.org.rs/e-mportant/

Podeli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *